Ortur Laser Master 2 S2 Laser-Märgise Masin, Mööbel Viimistletud Vineer Plastikust, Nahast, Roostevabast Terasest

Laos SKU: p362187 €349.92 €258.94
Kogus:

Ortur Laser Master 2 S2 Laser-Märgise Masin, Mööbel Viimistletud Vineer Plastikust, Nahast, Roostevabast Terasest

Lühitutvustus: Kuningas Kõige kuluefektiivsem Diood Laser Graveerimine Masin: Täiendatud kõige populaarsem ortur laser master 2, Ortur Laser Master 2 S2 vastu hiljemalt OLM-PRO-V10 emaplaadi ja 32-bitine MCU +24V Circuit, fookuskaugus kohapeal 0,08 mm*0,15 mm on veerand suurus keskmine laserid", focal kohapeal, 9 mm paks juhatus ei ole piir.

Enamik Professionaalse on Graveering ja Lõikamise Valikud: Nii SF ja LF saab teha graveering ja lõikamise!

Tähelepanu SF laser on väiksem, pilt on peenema, ja see on rohkem, sobib graveerimiseks.

LF on pikem teravussügavus suurem võimsus tihedus.ja see sobib rohkem lõikamine.

Max.paksus on 20mm vineer (varustatud LF otsik, lõikepind on sile ja ei ole mustad servad).

Ostjad ainult, et õhukompressor, mida ise LU2-4 LF laser hallitus.

Palju Kiiremini Kui Keskmine: Ortur Laser 1.5 seeria firmware, suureneb maksimaalne kiirus on 3000mm/min kuni 5000mm/min.

Ülim Graveerimine Kogemus suurem täpsus: kasutamise Tõttu 12bit täpsusega PWM kontrolli signaali, rohkem kui 1000 halltoonid etendused annab teile tõelist foto-nagu andmed.

24-tunnise Stabiilne ja Järjepidev Graveerimine: 24V elektri süsteemi emaplaat toetab võimas laser moodul ja rohkem add-ons.kvaliteetne painduvad kaablid ja traadid-kaitse ahelad tagada 24 tundi häireteta töö ja järjekindel graveerimine tulemus.

Viimane laserkiirega Suru Fookuskaugus Kohapeal Tehnoloogia: Ortur Laser Master 2 S2 vastu võtta viimased 5.5 W higly suru fookuskaugus kohapeal laser modulediode, see on ultra-peen 0.06 mm, laser-terav fookus, super lõikamine tihedus ja täpsus, saab lõigata kuni 12 mm paksune puit, 10mm akrüül, nikerdama keraamilised ja roostevabast terasest.

Kiire Keskendudes Disain: Ühendab fikseeritud fookusega objektiiv ja libistades disain.Teil on vaja ainult lükake laser-ja pinguta kruvid täielik keskendumine.See on väga lihtne kasutada.

Tahke ja Lihtne Assamblee Struktuur: täis-metalli struktuur disain muudab masina tööd stabiilselt ja parandab graveerimine täpsus.Assamblee võib lõpetada 10-20 minutit.Struktuurifondide kaader on väga püsiv ja olemasolevaid täiendada.Kasutamise ajal,

Lai Ühilduvus: seade on ühilduv erinevate küps graveerimine tarkvara, näiteks LaserGRBL, LightBurn, Benbox, GrblController, LiteFire, toetab PWM mode graveerimine, toetab Windowsi süsteemi, Apple süsteemi (LightBurn), ja graveerimine failivorming Toetab JPG, PNG, DXF, SVG, G-koodi, NC, BMP, jne.

Ohutu Disain: laser filtri kate filtrid 98% ultraviolettkiirguse silma.Valgus filtri kaant laser pea kaitseb kasutaja silmi ja hoiab ära loomade grabing laser kohapeal.Kui masin on ümber asustatud või kallutada, või arvuti jookseb jooksul graveerimine protsess või mootorid peatub, laser automaatselt peatada, et vältida võimalikku kahju.

Ruut mõõtmine joonlaua abil: X-telje ja Y-telje täpseid skaala read, mis on mugavaim mõõta suurus graveerimine objektid kiiresti.Kui 410x390mm suur-ala graveerimine intervalli saab täita oma erinevaid graveerimine vajadustele.

Muretu müügijärgse Toe Meeskond: Seal on professionaalne müügijärgne insener meeskond Euroopas ja Ameerika Ühendriikides teile vastata tehnilistele küsimustele.Ja täielik pileti süsteemi, siis on võimalik lahendada tehnilisi probleeme ortur pileti süsteemi-ja online-klienditeenindus.Sa võiksid võtke ühendust meie klienditoega poolt [email protected] kui teil on küsimusi!Meie insener võiks uurida ja esitama õigeid lahendusi aega!Pakkuda üks aasta pärast-teenindust, vaba varuosad mingeid probleeme perioodi jooksul.

Märkus:

● Palun kandke kaitseprille, kui tegutsevad laser graveerija.Kanda kaitseprille, et vältida pimedus.

● Ärge puudutage laseri emitter käega, või see võib põletada oma käsi.

● Palun vältige tugevat mõju masin.

● Lapsed alla 14 ei tohi seda toodet kasutada ja lastele üle 14-on vaja täiskasvanu järelevalve all.

● Valguse graveerimine masin ei saa otse kohaldada mis tahes peegel peegeldab objekti, mis võivad vigastusi põhjustada operaatori või põletada laser.

● Toode ei ole soovitatav tööstuslikul lõikamine tänu oma kõrge graveerimine kiirus.Spetsifikatsioon

Üldine

Tootja: Ortur

Mudeli Number: Laser Master 2 S2

Tüüp: Laser graveerimine masin

Materjal: Alumiinium + Akrüül

Laser Võimsus: LU2-2 (Elektri Võimsus: 7W, Helendav Võimsus: 1200-1600 mw),LU2-4(Elektriline Võimsus:20W, Helendav Võimsus: 5000-5500mw)

Laser Jõuda Vahemik: 445 ± 5nm

Võimsus: toiteplokk 24v 3A

Mõõdud ja Kaal

Toote kaal: 2.8000 kg

Pakendi kaal: 3.4000 kg

Toote mõõdud (L x W x H): 57.00 x 55.00 x 17.52 cm / 22.44 x 21.65 x 6.9 cm

Pakendi suurus (L x W x H): 58.00 20.00 x x 11.00 cm / 22.83 x 7.87 x 4.33 tolli

Pakendi Sisu

Pakendi Sisu: 1 x lasergraveerimine Machine

KKK: Umbes Ortur Poe: 100% tehase manufacturerlocated Hiinas, tere tulemast meie tehases, kui soovite!Pakume laia valikut 3D printerid ja Ortur Laser Master seeria jõudlus piisav, et eri kasutusviiside puhul, mida te võiks ette oma 3D-printer.See on oluline teada, et meie tehas ei ole lihtsalt müüa "kastid", kuid meil on pakkuda tuge ja nõu, et saada parimaid tulemusi printeri valida.Meil on alati saadaval, et pakkuda varuosad ja kiud teil on vaja oma 3D-printerid/Ortur Laser Meistrid.Sa võid toetuda meid järjepidev kvaliteet ja teenindus!Maksude kohta: Enamik riike me laeva maatüki tasuta shipping , kuid me ei hõlma mis tahes maksu-ja tollimaksu!Umbes tolli laadimise tasu .ükski keha ei kontrolli , iga riigi toll on erinevad Impordi ja ekspordi tariifikvootide süsteem.Umbes Maintenancece: Kõik tooted have12 kuud warrantyagainst tootmise defektid,osta kindlustundega.Kui mõni jaotus, saatke meile tööpäeva video, me pakkuda lahendusi teile.Tavaliselt me ei accpt tagasi.Kui punkt oli kahjustatud transportimise ajal või ei saa kasutada tavaliselt, pls ärge kartke meiega ühendust võtta ja anda meile fotosid ja töötab video, anname osalist tagastamist või saata varuosad tasuta.Umbes tarneaeg: meil on vaja 1-3 päeva hakkama, et tehase kui makse laekunud.Nagu tavaliselt, on vaja 5-7 päeva update esimene jälgimise ja 15-60 päeva tarne.Kui sul ei ole kauba kätte nagu lubatud,pls võtke meiega julgesti ühendust enne avamist vaidluse või jättes meile negatiivset tagasisidet.Me vastame teile 24 tunni jooksul ja pakkuda parimat lahendust.Kui pakk kinnitas kadunud transpordi ajal, me anname teile kogu toetust või saata kirje ilma täiendavat tasu.

Sildid: laser cutting machine, lõikamise masin, Lasergraveerimine Machine, ORTUR, Master.


  • Eelised - Kiire Suurepärase hallskaala kvaliteet
  • Maks. graveerimine kiirus - 5000mm/min
  • Brändi Nimi - ORTUR
  • mudel - Ortur Laser Maser 2 S2
  • Kontrolli tarkvara - LaserGRBL (tasuta) Lightburn (mitte tasuta)
  • Graveerimine Piirkonnas - X390mm*Y410mm
  • Raami Materjalide - alumiinium+akrüül
  • Kontrolli Režiim - PWM
  • Saadaval Laser Hallitusseened - LU2-3 LU2-4 SF/LU2-4 LF
  • Mootorid - NEMA 17 Stepper Mootorid
  • Toide - 100-240V 50/60Hz
  • Sertifitseerimine - ce
  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Mudeli Number - Ortur Laser Master 2

Jäta läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.

Uus
Mini DIY Käsi Electric Drill Väike Elektriline Veski Mudel Ehted Mulgustus-Puidu-Käsitöö-Tööriistad, USB-Lihvimis Masin
Mini DIY Käsi Electric Drill Väike Elektriline Veski Mudel Ehted Mulgustus-Puidu-Käsitöö-Tööriistad, USB-Lihvimis Masin Kääbus mini diy käsi electric drill väike elektriline veski mudel epoksü plastikust pearl bodhi mängida mulgustus-usb-lihvimis masin ehted tegemise vahendid funktsioon: 1. väike suurus, kerge kaal, lihtne teha. 2. powered by usb-kaabel, lihtne kasutada.lüliti, usb-kaabel, seda on lihtne kontrollida. 3. valmistatud kõrge kvaliteediga materjalidest, tugev ja vastupidav. 4. €3.97 €2.73
Uus
SAIDKOCC SS304 CR2032 Mündi Raku Juhtudel Roostevabast Terasest vedru ja Distants laos müügiks
SAIDKOCC SS304 CR2032 Mündi Raku Juhtudel Roostevabast Terasest vedru ja Distants laos müügiks Ss304 cr2032 mündi raku juhtudel roostevabast terasest vedru ja distants toote kirjeldus kirjeldus ss304 cr2032 mündi raku juhtudel roostevabast terasest vedru ja distants toote nimetus mündi rakkude puhul materjal 304 roostevabast terasest mudel cr2032 läbimõõt (mm) 20 paksus (mm) 3.2 kaal 1.71 g muud mündid raku juhul oleme oma €77.94
Uus
220V 80W Elektrilised Digitaalse jootekolb Määrata Jaama Temperatuur Reguleeritav Keevitus, Jootmine Nippi Vahend Tarvikud Jootmise Komplekt
220V 80W Elektrilised Digitaalse jootekolb Määrata Jaama Temperatuur Reguleeritav Keevitus, Jootmine Nippi Vahend Tarvikud Jootmise Komplekt See on tehtud rauast kroomitud otsa ja roostevabast terasest, mis tagab toodete kvaliteeti ja omadusi stabiilsust ja usaldusväärsust.reguleeritava temperatuuriga jootekolvid: 180-480 kraadi, seal on spetsiaalne termostaat circuit kontrollida temperatuuri ja te saate reguleerida temperatuuri vastavalt oma vajadusele poolt kinnitatav ratta elektroonilise jootekolb omadused: professionaalne jootmise €13.05 €9.14
Uus
Hingav Keevitus Müts, Kapuuts, Pestav Sisemine Võrgusilma Disain tulekindla Puuvill Korduvkasutatavad Keevitus Peakatted jaoks Keevitaja Kaela
Hingav Keevitus Müts, Kapuuts, Pestav Sisemine Võrgusilma Disain tulekindla Puuvill Korduvkasutatavad Keevitus Peakatted jaoks Keevitaja Kaela Sinine l: kirjeldus: keevitus sall müts keevitus müts peakatted, tolmukindel full face mask kapuuts.tihedalt õmmeldud sisemine õmblus, ilus ja lihtne välimus, turvaline ja vastupidav.kasuta erinevaid keevitus maskid, vältida sädemed pritsiva ja põletushaavu nahale, näole ja kaelale. leegiaeglustajana puuvill: keevitus kapuuts, mis on valmistatud tulekindel ja leegiaeglustina €8.16 €4.90
Uus
LETAOSK 304 Roostevabast Terasest Piits Seista 6 Traat Mikser Manus Sobib KitchenAid K45WW WP9704329 KSM150 KSM160 K45 KSM90 KSM100
LETAOSK 304 Roostevabast Terasest Piits Seista 6 Traat Mikser Manus Sobib KitchenAid K45WW WP9704329 KSM150 KSM160 K45 KSM90 KSM100 6 traat piits stand mixer sobib kitchenaid k45ww wp9704329 ksm150 ksm160 k45 ksm90 ksm100 seisukord: 100% uus värv: hõbe materjal: 304 roostevabast terasest&a380 alumiinium suurus: kui pilt näitab, punkt lisatud: 1 x segamis sobib: kitchenaid k45ss, ksm110, ksm103, ksm75, ksm95, k45, ksm100 ja ksm90 seista mixers3k45ss , 4k45ss , 4ksm105gbcbu0 , 4ksm105gbcer0 , 4ksm105gbcmc0 , 4ksm150psac0 €15.58 €12.00
Uus
Universaalne Super Pehme Matt 25x20cm Oca Vaakum Lamineerimine Masin Kummist Vaht Töö Matt Lcd-tolline Oled-Ekraan Repairtool Must Käsn Pad
Universaalne Super Pehme Matt 25x20cm Oca Vaakum Lamineerimine Masin Kummist Vaht Töö Matt Lcd-tolline Oled-Ekraan Repairtool Must Käsn Pad [xlmodel]-[foto]-[0000] €11.13 €4.23
Uus
4 Tk Segatud Värv, PVC Cutting Mat Võre Lõikamine Padjad Lõikamine Joonistaja Pad Asendamine Tarvikud Cricut Tegija/Cameo 4
4 Tk Segatud Värv, PVC Cutting Mat Võre Lõikamine Padjad Lõikamine Joonistaja Pad Asendamine Tarvikud Cricut Tegija/Cameo 4 Lõikamine matid õige liim hoidke materjali kindlalt paigas lõikamisel ja saab kergesti eemaldada; kasutab erinevaid viscosities: lightgrip sinine cutting mat: mõeldud kergete materjalidega, saab seda kasutada tavalise kontoripaberi kerge cardstock, kraft, vinüül, jaapani paber, ja rohkem. standardgrip roheline lõikamine pad: sobib erinevate mid-weight materjale võib kasutada printable €21.83 €15.72
Uus
2UUL Microfiber Puhastamiseks Klaasipuhasti Mitte Tolmu Lapiga Tööstus-Lint Vaba ilusalong Cleanroom Riie LCD Kaamera Repair Tööriistad
2UUL Microfiber Puhastamiseks Klaasipuhasti Mitte Tolmu Lapiga Tööstus-Lint Vaba ilusalong Cleanroom Riie LCD Kaamera Repair Tööriistad €15.86 €7.93
Uus
50g Vismut-Ingot Kõrge Puhtusastmega 99.999%
50g Vismut-Ingot Kõrge Puhtusastmega 99.999% 50g vismut-ingot kõrge puhtusastmega 99.999% - puhtus: 99.999% €36.06 €3.25
Uus
Butaan Gaasi-jootekolb Kit Keevitus Komplekt Taskulamp Pen Tool /1tk +Raud Gaasi Keevituse Komplekt Gaasi-jootekolb Pea
Butaan Gaasi-jootekolb Kit Keevitus Komplekt Taskulamp Pen Tool /1tk +Raud Gaasi Keevituse Komplekt Gaasi-jootekolb Pea See toode ei sisalda gaas ja gaasiballoonid €5.25 €4.21
Uus
3-Tolline(80mm) M14 Keermega Back-up Lihvimine Pad + 8mm Varre 3
3-Tolline(80mm) M14 Keermega Back-up Lihvimine Pad + 8mm Varre 3" Konks&Loop lihvkettaid, Roolivõimendi, Poleerimis Vahend Tarvikud Toote nimetus: 3-tolline(80mm) m14 keermega back-up lihvimine pad + 8mm varre 3 konks&loop lihvkettaid, roolivõimendi, poleerimis vahend tarvikud pad läbimõõt: 3-tolline (80mm) varre läbimõõt: 8mm keere: m14 materjal: roostevaba teras, pu vaht haare tüüp: konks&loop pakett sisaldab: ainult padi: 1 x 3-tolline m14 lihvimine pad pad+ 8mm varre: €7.35 €3.75
Uus
Looduslikust teemandist, pliiats, Kummut pliiats, diamond head nurk 60 kraadi, ratta nurk R kaste nuga. 6 * 45mm
Looduslikust teemandist, pliiats, Kummut pliiats, diamond head nurk 60 kraadi, ratta nurk R kaste nuga. 6 * 45mm Nimi: diamond kaste käepideme pikkus: 50mm varre läbimõõt: 6mm diamond nurk: 60 kraadi lihvimine ulatus: lihvkettad kaste ja surevad tehase ratta remondi kasutades nurk pühendatud r omadused: iseloomustanud lõuna-aafrika looduslik teemant lihvimine tooraine märkus: kui teil on vaja sellist toodet, võtke meiega ühendust, aitäh. €2.23
Uus
4tk Bensiin Kütusepaagi Kork Honda GX35 GX31 GX25 GX22 Mootor Mootor Strimmer Brushcutter Võimsus Tiller 17620-ZM3-063 aiatööriistad
4tk Bensiin Kütusepaagi Kork Honda GX35 GX31 GX25 GX22 Mootor Mootor Strimmer Brushcutter Võimsus Tiller 17620-ZM3-063 aiatööriistad Toote kirjeldus täiesti uus osa ja kiire kohaletoimetamine! ostad kõrge kvaliteediga bensiini, gaasi paagi kork sobib honda gx35 gx31 gx25 gx22 mootor mootor strimmer brushcutter rooli võim seisukord: uus asendada oem eest 17620-zm3-063,17620-zm3-053,17620-zm3-043 ja 17620-zm3-053. te saate: 4 x kütusepaagi kork €10.28 €7.09
Uus
3500W 2 In 1 Kokkupandav Juhtmeta Elektriline Puhur Puhub Äraveo lehepuhur Tolmu Cleaner Koguja Jaoks Makita 18V Aku
3500W 2 In 1 Kokkupandav Juhtmeta Elektriline Puhur Puhub Äraveo lehepuhur Tolmu Cleaner Koguja Jaoks Makita 18V Aku Omadused: -- löök-imemise funktsioon on vabalt kontrollitud, lihtne käsitseda mis tahes nurgas koju. -- suure võimsusega mootor, millel pidev temperatuuri tehnoloogia vastu, et tagada stabiilne tulemuslikkuse, kõrge intensiivsusega töö, siis ei väsi isegi kui sa tööd pikk aeg. -- kui te ei muuda koht, kus düüs on sisestatud, saate seda kasutada, et löök ära tolmu ja €106.53 €67.12
Uus
100tk Korter Kaitseraua Remont Klambrid 0.6 mm ehk 0,8 mm Roostevabast Terasest
100tk Korter Kaitseraua Remont Klambrid 0.6 mm ehk 0,8 mm Roostevabast Terasest 100tk korter kaitseraua remont klambrid 0.6 mm ehk 0,8 mm roostevabast terasest - toore, materjal: roostevaba teras - diameeter: 0.6 mm/0.8 mm - kuju: semi-laine - kasutamine: auto kaitseraua remont €21.40 €2.14